Beliggenhed

Stenløse og lokalområdet

Dalhaven har fået sit navn efter det betagende landskab, der omgiver Stenløse og Ølstykke. Her kombineres skove, enge og det bølgende terræn med åløb, søer og en smuk udsigt både sommer og vinter. At få naturen tæt på er blot én ting – noget andet er selve byen, der nemt og bekvemt serverer det hele for jer.

Bylivet og kulturen blomstrer i Stenløse. Byen er med tiden vokset sammen med Ølstykke og har nu samlet omkring 22.000 indbyggere med et aktivt forenings- og forretningsliv.

Området omkring Dalhaven og Lindendalsvej er kendt for sine gode stisystemer, så alle kan færdes trygt i byen. Selvom du kommer til at bo i et af de nyeste kvarterer i Stenløse Syd, er stisystemerne allerede på plads.

I nærområdet er der en daginstitution, mens Lærkeskolen ligger en kort cykeltur på fem minutter fra adressen. Det samme gælder S-togsstationen, som forbinder dig til København på en halv time. Store børn får glæde af byens gymnasium og HF, mens hele familien kan se frem til, at Stenløse tilbyder en bred vifte af fritidsaktiviteter, hvor der er noget for enhver smag og aldersgruppe.

Midt i Stenløse ligger Egedal Centret med 70 butikker, caféer og restauranter. Her finder du et bredt udvalg af supermarkeder, forretninger og specialbutikker, så der med garanti ikke behøver at mangle noget hverken i garderoben eller køleskabet.

I området findes bl.a.:

  1. Egedal Centret
  2. Stenløse Station
  3. Stenløse Kulturhus
  4. “Fælleden”
  5. Daginstitutionen Vandfaldet
  6. Lærkeskolen, Stenløse Hallen, Stenløse Boldklub og Stenløse musikskole
  7. Værebro Golfklub (uden for kortet)